+381 11 400 22 66 office@fiziovracar.com

FIZIO VRAČAR & Univerzitet u beogradu

Fizio Vračar partner Univerziteta u Beogradu na projektu “Evropske univerzitetske igre 2021.”

15. mart 2021.

U četvrtak, 10.marta Univerzitet u Beogradu i ambulanta Fizio Vračar, u prostorijama Rektorata svečano su potpisali Protokol o saradnji na realizaciji projekta od nacionalnog značaja Evropske univerzitetske igre 2021. U ime Univerziteta Protokol je potpisala rektorka prof.dr Ivanka Popović dok je ispred Fizio Vračara potpisnik bio direktor Nemanja Božić uz prisustvo vlasnika ambulante Milana Ilića.

 

Fizio Vračar će sa svojim timom stručnih konsultanata i fizioterapeuta tokom Igara pružati kompletnu podršku na polju rehabilitacije i sportske medicine na svim borilištima. Svi učesnici Univerzijade će moći da računaju na pomoć naših terapeuta kako na prevenciji povreda, tako i na blagovremenom zbrinjavanju istih ukoliko do njih dođe tokom samog toka takmičenja.

U neformalnom razgovoru pre samog potpisivanja obe strane su istakle značaj ovogodišnjih Igara koje će u organizacionom smislu predstavljati još veći izazov zbog obaveze poštovanja propisanih mera usled pandemije Covid-19. Milan Ilić je poručio da je za Fizio Vračar pokrivanje ovakvog događaja velika čast, ali i odgovornost, a rektorka prof.dr Ivanka Popović potvrdila je da ima apsolutno poverenje u stručni tim Fizio Vračara.

Univerzijada će biti održana u Beogradu od 14. do 27. jula 2021. godine i pored Olimpijskih igara predstavlja najmasovnije takmičenje sa učešćem oko 6.000 studenata sportista sa 500 univerziteta iz 40 zemalja Evrope.
NE PROPUSTITE

Naše preporuke

Kurs masaže – Fizio Vračar

Kurs masaže – Fizio Vračar

Ambulanta za rehabilitaciju Fizio Vračar poziva Vas da se prijavite za Kurs masaže. Kurs počinje 12. februara 2022. godine.

Radno Vreme

PON – PET 08:00 – 21:00

SUB 09:00 – 15:00

NED NE RADIMO

Napišite nam poruku il dve.

Ne budite stidljivi. Slobodno nas kontaktirajte!