+381 11 400 22 66 office@fiziovracar.com

ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

NA NOVOJ LOKACIJI - MIHAJLA GAVRILOVIĆA 3

 

“I opet nisam sam, imam neke jako dobre ljude pored sebe.”
Milan Ilić

fizikalna medicina i rehabilitacija

na novoj lokaciji u ulici MIHAJLA GAVRILOVIĆA 3

 

“I opet nisam sam, imam neke jako dobre ljude pored sebe.”
Milan Ilić

Fizio Vračar & Milan Ilić

Ja sam Milan Ilić, fizioterapeut, preko 30 godina profesionalno se bavim sportskom medicinom, fizikalnom terapijom i radom sa profesionalnim sportistima.

Upoznajte Fizio Vračar, ordinaciju za rehabilitaciju čiji sam vlasnik, osmišljenu kao rehabilitacioni centar u okviru koga će se primenjivati *Recovery Concept lečenja koji sam razvijao u poslednjih četvrt veka. *Recovery je koncept neuro muskularne rehabilitacije pacijenata koji se bazira na pronalaženju uzroka povrede ili bola i njegovom trajnom eliminisanju kroz izgradnju novih i pravilnih obrazaca pokreta.

Savremene tehnologije i otkrića iz oblasti fizikalne medicine, sportske medicine i rehabilitacije, kao i najnovije metode rada sa pacijentima biće dostupne u okviru Fizio Vračara i pomoćiće nam da zajedno efikasno rešimo probleme nastale kao posledica neke vrste povreda.

Sve ovo je samo mali deo onoga što Fizio Vračar čini posebnim u odnosu na ostale ustanove za rehabilitaciju. Za svojih 30 godina rada srećan sam da znam koliko puta sam opravdao vaše poverenje, i daću i dalje sve od sebe da činim to isto.

Vaš Milan Ilić,
FIZIO

 

FIZIO SISTEM

Fizio Vračar širi svoje ordinacije,  trudi se da se približi svojim sugradjanima i bude dobar komšija, tu u vašem kraju. Fizio NBG je ordinacija za interventnu fizikalnu medicinu koju smo otvorili na Novom Beogradu, u ulici Danila Lekića Španca 31. Fizio Vračar je na lokaciji Mihajla Gavrilovića br. 3. Fizio Shop se sada nalazi na istoj adresi Mihajla Gavrilovića 3 , i mesto je mesto gde možete nabaviti svu neophodnu sportsku opremu za rehabilitaciju, kao i suplemente.

Ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Fizio Vračar nudi usluge kućne posete.

Fizio Vračar kućne posete

Kućna poseta predstavlja uslugu koja podrazumeva dolazak terapeuta ili lekara specijaliste na kućnu adresu. Namenjena je svim građanima na teritoriji grada Beograda koji iz nekih razloga nisu u mogućnosti da posete ordinacije Fizio Vračara i Fizio NBG.

INOVACIJE U SLUŽBI ZDRAVLJA

Inovativnost u radu i primena savremenih tehnologija i metoda lečenja su imperativ rada sa pacijentima u okviru Fizio Vračara. Kontinuirana edukacija stručnog zaposlenog kadra i najnovije tehnologije iz oblasti rehabilitacije zaslužne su za naš uspeh u radu sa pacijentima.

TEHNOLOGIJA POSLEDNJE GENERACIJE

U prostoru Fizio Vračara rehabiltiacija pacijenata se sprovodi uz pomoć tehnologija poslednje generacije. ARP Wave – neuro muskularna terapija, Shock Wave – terapija radijalnim talasima, TECAR terapija, savremeni elektro stimulatori uz adekvatnu dijagnostiku i metodologiju oporavka čine da rehabilitacioni proces u Fizio Vračaru bude efikasan i brz.

NAPREDNE METODE REHABILITACIJE

U okviru Fizio Vračara metodološki koncept rada sa pacijentima bazira se na multidisciplinarnosti, primeni različith metodoloških pristupa sa jednim ciljem – sto brži i efikasniji oporavak pacijenata.

Različiti koncepti kinezi terapije, terapije pokretom – FMS tehnika, PNF tehnika, Kiropraktika, kombinuju se u toku rehabilitacionog procesa uz konstantan nadzor od strane terapeuta kako bi pacijent što pre povratio punu funkcionalnost povređenog, odnosno bolnog segmenta tela i vratio se svojim svakodnevnim aktivnostima.

CENTAR ZA KOLENO

rehabilitacija nekon operacije prednjih ukrštenih ligamenata kolena - ACL-a

 

U okviru Fizio Vračar rehabilitacionog centra u radu sa pacijentima koji su operisali prednje ukrštene ligamente kolena primenjuje se princip rada “jedan terapeut – jedan pacijent” i tokom čitavog rehabilitacionog procesa pacijentu se rade različiti testovi na osnovu kojih se prati i procenjuje njihov napredak i oporavak. U skladu sa razultatima tih testova terapija se individualno dozira i prilagođava svakom pacijentu tokom čitavog procesa rehabilitacije ACL-a.

više

CENTAR ZA BOL U LEĐIMA

eliminisanje bola i uzroka bola u leđima

 

Bol u leđima je jedan on najčešćih medicinskih problema i pogađa 8 od 10 ljudi u nekom trenutku života. Upravo iz tog razloga u okviru ordinacije za rehabilitaciju Fizio Vračar razvili smo centar za rehabilitaciju pacijenata koji pate od bola u leđima kroz multidisciplinarni pristup rehabilitiaciji koji je svojstven radu Fizio Vračara.

više

ZDRAVSTVENA OSIGURANJA SA KOJIMA SARAĐUJMEO

Fizio Vračar je za mene mesto od poverenja pre svega zahvaljujući Milanu Iliću sa kojim sarađujem godinama, ali svakako i sjajnim terapeutima koji tu rade.
ANA IVANOVIĆ

teniserka

Kada su povrede izvesnost posla kojim se baviš, poverenje u onog ko te leči je neprocenjivo. Milan Ilić je moj dugogodišnji prijatelj i neko kome verujem. Svaka ordinacija koju je vodio imala je uvek besprekorne terapeute i masaere. Fizio Vračar ni tu nije izuzetak.
ŽARKO ČABARKAPA

košarkaš i sportski direktor ABA lige

Kad je reč o zdravlju onda je poverenje presudna stvar. Milan Ilić je neko kog znam godinama i ko je uvek bio tu za mene i kome verujem. Samim tim i Fizio Vračar je ustanova vredna poverenja.
BOŠKO JANKOVIĆ

fudbaler

LOKACIJA
Radno Vreme
PON – PET 08:00 – 21:00
SUB 09:00 – 15:00
NED NE RADIMO

Prijatelji & Partneri