+381 11 400 22 66 office@fiziovracar.com

Edukativni Centar Fizio Vračar

Kontinuirana edukacija i nova saznanja iz oblasti sportske medicine, fiziklane medicine i rehabilitacije su nešto na čemu insistiramo u okviru Fizio Vračar ordinacije. Naši zaposleni se redovno obučavaju za rad sa novim uređajima i usavršavaju nove metode rada kako bi našim pacijentima pružili najviši kvalitet rehabilitacije.

Sa tim ciljem Fizio Vračar je postao zvanična nastavna baza za studente Fakulteta sporta i fizičkog vapitanja u Beogradu i Visoke zdravstvene škole strukovnih studija u Beogradu.

“Ljudi nisu namerno zli, nego iz neznanja. Treba znati šta je dobro da bi dobro činili.”

SOKRAT

SARADNJA —  U saradnji sa profesorom Dejanom Ilićem sa Fakluteta za sport i fizičko vapitanje u Beogradu, omogućili smo da studenti master programa na predmetu Kineziterapija svoju praktičnu nastavu obavljaju u okviru Fizio Vračar ordinacije za rehabilitaciju.

Profesorka Marija Stanković Trajkov sa Visoke zdravstvene škole strukovnih studija u Beogradu, je omogućila je svojim studentima da praktičnu nastavu obave upravo u okviru Fizo Vračar ordinacije za sportsku, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

Na ovaj način Fizio Vračar je postao prava nastavna baza, zbog čega smo vrlo zadovoljni. A studentima će biti omogućeno da se upoznaju sa radom na nekim od najsavremenijh uređaja iz oblasti rehabilitacije, kao i sa najnovijim metodam rada sa pacijentima u procesu oporavka.

KURSEVI & OBUKE

Fizio Vračar organizuje kurseve i obuke kako za svoje zaposlene, tako i za sve zaiteresovane koji žele da prošire svoja znanja iz oblasti fizikalne terapije, rehabilitracije i sportske medicine.

EDUKACIJA — U okviru svog edukativnog centra Fizio Vračar nudi svojim kolegama mogućnostima za stručno usavršavanje kroz organizovanje stručnih seminara, kurseva i treninga.

Trening pre svega pomaže terapeutima da uče i snađu se u nepredviđenim situacijama i za razliku od klasičnih seminara i edukacija razlikuje se po metodologiji izvođenja, a samim tim i rezultatima koje postižu zaposleni.

Trening je način kojim znanje postaje zanat koji se svakodnevno uči i usavršava.

MILAN ILIĆ
visoki strukovni terapeut

KURSEVI OBUKE I TRENINZI U NAŠOJ ORGANIZACIJI

Shiatsu seminar – početni nivo

Fizio Vračar u saradnji sa UG Equilibris organizuje uvodni Shiatsu seminar 23-24.februara 2019. u prostorijama ordinacije, Ljubostinjska 2.

Compex akademija

Ambulanta Fizio Vračar u saradnji sa ATP Spotom i DJO Global organizuje prvi nivo Compex akademije 14. decembra 2018. god sa početkom od 16h.

Kursevi spinalne manipulacije

Ordinacija Fizio Vračar u saradnji sa sa Osteon Manual Therapy Training iz Velike Britanije organizuje bazični i napredni nivo kursa spinalne manipulacije.

DNS Exercise kurs u Fizio Vračaru

Ordinacija Fizio Vračar organizuje po prvi put u Srbiji od 15.12. do 16.12.2018 god.DNS Exercise kurs namenjen trenerima, fizioterapeutima i lekarima.

Ukoliko želite da se dodatno informišete o programu obuka kontaktirajte nas.

Fizio Vračar

FIZIO VRAČAR

LJUBOSTINJSKA BR.2
TEL. +381 11 400 22 66
MAIL. OFFICE@FIZIOVRACAR.COM