+381 11 400 22 66 office@fiziovracar.com

EXILIS ELITE

reshape and rejuvenate

PREOBLIKUJ I PODMLADI SEBE

 

 

Exilis Elite je trenutno najnaprednija tehnologija na svetu namenjena preoblikovanju tela, zatezanju i podmlađivanju kože.  Exilis Elite osmišljen je kao neinvazivni estetski uređaj koji simultano emituje radio talase i ultrazvučnu energiju. Kombinacijom ove dve energije Exilis Elite zagreva i hladi različite delove kože. Na ovaj način postiže se željeni efekat ove vrste terapije – topljenje masnih naslaga i lučenje kolagena, što za posledicu ima preoblikovano telo i zategnutiju kožu.

 

KO MOŽE DA KORISTI EXILIS ELITE TRETMANE?

 

Tretmani Exilis Elite aparatom su apsolutno bezbedni za pacijente svih doba koji pokazuju znake starenja, kao i za one koji žele da remodeliraju svoje telo na mestima gde naporne dijete i vežbanja nisu dali efekta.

 

Exilis Elite tretmani su efikasno rešenje za sve one koji žele da izbegnu skupe i invazivne operacione metode kako bi preoblikovali svoje telo.

KOLIKO JE POTREBNO TRETMANA?

Preporučeni broj tretmana kojim se tretira telo, a koji daje željene rezultate je između 4 i 6. Tretmani se obično izvode u razmacima od 7 do 10 dana, kako bi se nakon tretmana izbacile razgrađene mesne naslege i kako bi počelo stvaranje kolagena.

Kada je reč o tretmanima za lice, preporučeni broj tretmana za postizanje željenih rezultata je između 2 i 4. Tretmani se izvode jednom nedeljno, a pacijenti najčešće primećuju poboljšanje već nakon prvog tretmana lica Exilis Elite aparatom.

KOLIKO BRZO SE VIDE REZULTATI?

Vidljivost rezultata Exilis Elite aparatom mogu da variraju. Pacijeti su nas obavestili da prve vidljive rezultate terapije uoče već nakon drugog tretmana, ali i da im je uobičajeno da su im rezultati vidljivi i do narednih 6 meseci nakon obavljenih tretmana.

Za najefikasnije rezultate preporučeno je da se prate instrukcije obučenog lica koje vrši tretmane o poželjnom ponašanju između tretmana, kao i da se poveća unos tečnosti i da se pacijent pridržava pravila o zdravoj ishrani.

KAKO TRETMANI DELUJU?

Tehnologija iza Exilis Elite uređaja je takva da omogućava simultano zagrevanje i hlađenje različitih slojeva kože, od epitela do subdermalnih delova. Na ovaj način omogućava se razgradnja nepotrebnih masnih naslaga ispod kože i njihova eliminacija putem krvotoka, zbog čega se i tretmani izvode sa vremenskim razmakom.

Hlađenje površinskih delova kože tokom tretmana ovaj terapijski tretman čini prijatnim i potpuno bezopasnim, a ujedno omogućava da se zagreju dublji delovi kože pa sve do vrha.

ZATEZANJE KOŽE USLED LUČENJA KOLAGENA

Radiofrekvencije koje emituje Exilis Elite utiče na kontrakciju kolagena, što na nivou molekula dovodi do izdvajanja molekula vode iz molekula kolagena, te se kolagen remodelira što rezultira zatezanjem kože. Upravo iz tog razloga ovaj vid terapije se danas primenjuje kao alternativa invazivnoj metodi liposukcije.

Exilis Elite danas je najbrži i najsnažniji uređaj za neinvazivne estetske tretmane. Zadovoljstvo pacijenata ogleda se učinjenici da se već nakon prvog tretmana gubi par santimetra, a nakon 4 do 6 tretmana se može izgubiti i od 4 do 15 cm u obimu tretirane regije. Terpija exilis Elite aparatom u okviru Fizio Aesthetic Centra ima i pozitivno kumulativno dejstvo, te se rezultati mogu očekivati i 2 meseca nakon završenog tretmana, a rezultati su vidljivi i do 6 meseci nakon obavljene terapije.

Važno je napomenuti da se u toku tretmana ne gubi kilaža, već obim. Razlaganjem masnih naslaga možete uticati na smanjenje obima tačno željenih regija koje niste uspeli da korigujete držanjem dijeta i vežbanjem.

PRE I NAKON EXILIS ELITE TRETMANA

KONTAKT

FIZIO VRAČAR

LJUBOSTINJSKA BR.2
TEL. +381 11 400 22 66
MAIL. OFFICE@FIZIOVRACAR.COM