+381 69 400 22 66 office@fiziovracar.com

fizio gym

programi i cene

fizio gym

programi i cene

već od

rsd 4500/m.

Ovde pogledaj sve o programima i cenama paketa.
Pridruži se našem pokretu!

0.00

Initiation Fee

članarine

Ovde možete videti cene članarina kao i programe, pakete koje nudimo našim članovima.

Fizio Vračar programi

Fizio Vračar je programe Fizio Gym-a obogatio i nadogradio posebnim programima namenjenim onim osobama koje bi da vežbaju, ali njihovo telo zahteva drugačiji vid pažnje.
Molimo vas da nas za informacije ovim programima, cenama i terminima kontaktirate putem maila ili na neke od telefona:
+381 11 400 22 66 & +381 11 244 33 68

PREOPERATIVNI PROGRAM

Najnovije studije su pokazale da je preoperativna priprema pacijenata donela zapanjujuće dobre rezultate u postoperativnom periodu, ali je olakšala i sam tok operacije smanjujući rizik od kardiorespiratornih komplikacija.
Za razliku od postoperativnih rehabilitacionih programa koji poboljšavaju kratkoročne ishode, efekti preoperativnih protokola fizikalne medicine su dugoročni je su usmereni na poboljšanje kardiorespiratornih i mišićno-koštanih funkcija u postoperativnom periodu.

RODITELJ-DETE

Paket osmišljen za roditelje mlađe dece koji nemaju mnogo vremena za sebe. Omogućili smo roditeljima da svojoj deci daju dobar primer tako što će vežbati u isto vreme – Dete u školici sporta, a roditelj na vođenom ili personalizovanom treningu u Fizio Gym-u.

ŠKOLICA SPORTA

Program namenjen deci od 3 do 8 godina usmeren na razvoj motorike I koordinacije kroz osnovne elemente atletike, gimanstike, ritmike, sportova sa loptom, plesa i borilačkih veština.

Časove vode profesori fizičke kulture 2 puta nedeljno.

VEŽBE ZA POSTURALNE PROBLEME KOD DECE

Grupne vežbe sa ciljem delovanja na pravilan rast i razvoj muskulature kod dece koja imaju probleme posturalnog tipa kao što su kifotično i skoliotično držanje ili spušten svod stopala.

Vežbe sprovode fizioterapeuti sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom, 2 puta nedeljno.

KILL THE PAIN program

Program prilagođen osobama koje trpe hronične bolove u leđima, kolenima, vratu.

Uz elemente kineziterapije i pod nadzorom fizioterapeuta pomažemo Vam da svoje telo ojačate kako biste se oslobodili već postojećeg bola izazvanog slabljenjem mukulature i kako u dužem vremenskom periodu ne bi lako dolazilo do povreda.

fizio gym treninzi

vođeni trening

Vežbanje pod nadzorom trenera. Jedan trener može u isto vreme nadzirati rad 4 osobe. Za vođeni trening ne morate se prethodno najavljivati, možete vežbati u ono vreme koje vama I vašim potrebama najviše odgovaraju.

Personalni trening

Vežbanje pod nadzorom ličnog trenera koji nakon testiranja izrađuje detaljan plan namenjen vašim ciljevima i potrebama. Peronalni trening podrazumeva i redovnu evaluaciju kako biste u svakom trenutku znali koliko ste napredovali.

TOTAL BODY WORKOUT

Visoko intenzivan, kružni trening celog tela. Program je raznovrstan, formiran po etapama i namenjen aktivnim vežbačima koji već poseduju viši nivo kondicije i snage..

pilates

Trening koji istovremeno razvija mišićnu snagu kao i fleksibilnost mišića i zglobova, čime se postiže optimalna telesna uravnoteženost. Pilates izdužuje i tonizira telo, oslobađa stresa, doprinosi boljoj samokontroli i većem samopouzdanju.

FITNESS ZUMBA

Jedinstvena mešavina plesa i fitnesa, vođena latino ritmovima. Spada u treninge sa visokim stepenom intenziteta.

aerobik

Najpopularniji kardio trening još od ’80-ih godina 20.veka zbog vidljivih efekata koje ima na opšte stanje organizma. Kombinuje ritmičke aerobne vežbe sa istezanjem i vežbama snage sa ciljem povećanja kiseonika u organizmu.

termini grupnih treninga

PONEDELJAK / SREDA / PETAK. OD 10h DO 11h

instruktorka Sanja Lekić

PONEDELJAK / SREDA / PETAK. OD 20h DO 21h

instruktorka Zorica Diklić

PONEDELJAK / SREDA / PETAK. OD 21h DO 22h

instruktorka Ivona Antonijević

UTORAK / ČETVRTAK OD 19h DO 20h
SUBOTA OD 11h DO 12h

Instruktorka Sanja Lekić

UTORAK / ČETVRTAK OD 20h DO 21h
SUBOTA OD 12h DO 13h

instruktorka Slavica Vilotijevic

fizio gym relax

sauna

Vaše vreme za uživanje i potpunu detoksikaciju organizma. Osim efekta opuštanja boravak u sauni ubrzava metabolizam i ojačava imunitet. Za samo nekoliko tretmana moguće je izbaciti skoro sve toksine iz tela nagomilane usled svakodnevnog stresa i loših životnih navika.

masaža

TERAPEUTSKA MASAŽA
Masaža koja se primenjuje kao terapija ili dopuna terapije kod stanja kao što su lumbalni i cervikalni sindrom, ukočenost i spazam.

RELAX MASAŽA
Holistička ili antistress masaža koja harmonizuje duh i telo. Preporučuje se osobama koje su izložene konstantnom stresu sa nedovoljnom fizičkom aktivnošću.

4 hand masaža

Masaža koju prosto morate pokloniti svom telu. Dubinska relaksacija i potpuno oslobađanje tela od svakodnevnog stresa uz pomoć dva terapeuta koji vas masiraju istovremeno i balansirano utiču na sinhronizovano opuštanje leve i desne strane tela. Masaža u 4 ruke ima i jak psihološki efekat jer na potpuno novi način utiče na oslobađanje od stresa.

s&m pampering

Poseban wellness detox program koji će vase telo opustiti u potpunosti, otkloniti stres i u isto vreme očistiti ga od nakupljenih toksina. Kombinacija masaže i saune je zdrav hedonizam koji osim relaksacije utiče na ubrzanje metabolizma i poboljšanje imuniteta.

anticelulit masaža

Najefikasniji metod u borbi protiv celulita kojim se razbijaju nagomilane naslage u potkožnom tkivu, koje su i dovele do pojave celulita, a limfnom drenažom se odvode nagomilani toksini koji se nalaze oko ovog tkiva.

anticelulit masaža sa pakovanjem

Najefikasniji metod u borbi protiv celulita kojim se razbijaju nagomilane naslage u potkožnom tkivu, koje su i dovele do pojave celulita, a limfnom drenažom se odvode nagomilani toksini koji se nalaze oko ovog tkiva, sa dodatkom pakovanja od…

Testimonials

“Fizio Gym je mesto gde osećam dobro, gde vežbam dobro, gde srećem neke dobre drage ljude zbog kojih se osećam dobro. Fizio Gym je prosto rčeno jedno dobro mesto.”

Viktor

“Ja sam neko ko je uz Milana Ilića i Fizio Vračar godinama i ovo je jedan logičan nastavak svega onog što Milan sa svojim timom radi. Fizio Gym je svakako mesto koje će doprineti oporavku pacijenata”
Ana

Work

vrati me u gym

fizio gym

7 + 12 =

Gym Dani

Ponedeljak – Petak:  07 – 22 

Subota:  09 – 17

Nedelja:  09 – 17

fizio gym ljubostinjska 2

Fizio Gym se nalazi na Vračaru, u ulici Ljubostinjska 2,
pored ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Fizio Vračar,
čiji je i deo.