+381 11 400 22 66 office@fiziovracar.com

Centar za interventnu fizikalnu terapiju

by Milan Ilić
Fizio NBG & Milan Ilić
Zahvaljujući ogromnom uspehu ordinacije Fizio Vračar i naporima koje smo svi uložili kako bismo našim pacijentima obezbedili najmodernije i najbolje metode rehabilitacije sada smo podigli lestvicu u oblasti fizikalne medicine.

Pored kvaliteta fizikalne terapije na koji smo vas navikli po prvi put u Srbiji će se u okviru specijalistične ordinacije Fizio NBG naš tim stručnjaka sastavljen od fizijatara, ortopeda, radiologa i specijalista sportske medicine baviti interventnom fizikalnom terapijom.

Centar za interventnu fizikalnu terapiju obuhvataće:
Mezoterapiju bola koju će obavljati isključivo sertifikovani lekari,
aplikaciju GUNA kolagena injekcijama, EPTE perkutanu elektrolizu,
Dry Needling, artrogenu primenu medikamenata kao što su Diprophos i Ostenil plus.

Zato upoznajte Fizio NBG i Fizio Vračar,  ordinacije za rehabilitaciju čiji sam vlasnik.

Savremene tehnologije i otkrića iz oblasti fizikalne medicine, sportske medicine i rehabilitacije, kao i najnovije metode rada sa pacijentima biće dostupne u okviru Fizio Vračara i pomoćiće nam da zajedno efikasno rešimo probleme nastale kao posledica neke vrste povreda.

Vaš Milan Ilić
FIZIO

 

INOVACIJE U SLUŽBI ZDRAVLJA

Inovativnost u radu i primena savremenih tehnologija i metoda lečenja su imperativ rada sa pacijentima u okviru Fizio NBG centra za interventnu fizikalnu terapiju. Kontinuirana edukacija stručnog zaposlenog kadra i najnovije tehnologije iz oblasti rehabilitacije zaslužne su za naš uspeh u radu sa pacijentima.

TEHNOLOGIJA POSLEDNJE GENERACIJE

U prostoru Fizio NBG rehabiltiacija pacijenata se sprovodi uz pomoć tehnologija poslednje generacije.  TECAR terapija, savremeni elektro stimulatori uz adekvatnu dijagnostiku i metodologiju oporavka čine da rehabilitacioni proces u Fizio NBG bude efikasan i brz.

NAPREDNE METODE REHABILITACIJE

U okviru Fizio NBG metodološki koncept rada sa pacijentima bazira se na multidisciplinarnosti, primeni različith metodoloških pristupa sa jednim ciljem – sto brži i efikasniji oporavak pacijenata.

Različiti koncepti fizikalne terapije i metode kombinuju se u toku rehabilitacionog procesa uz konstantan nadzor od strane terapeuta kako bi pacijent što pre povratio punu funkcionalnost povređenog, odnosno bolnog segmenta tela i vratio se svojim svakodnevnim aktivnostima.

Fizio Vračar je za mene mesto od poverenja pre svega zahvaljujući Milanu Iliću sa kojim sarađujem godinama, ali svakako i sjajnim terapeutima koji tu rade. ANA IVANOVIĆ

teniserka

Kada su povrede izvesnost posla kojim se baviš, poverenje u onog ko te leči je neprocenjivo. Milan Ilić je moj dugogodišnji prijatelj i neko kome verujem. Svaka ordinacija koju je vodio imala je uvek besprekorne terapeute i masaere. Fizio Vračar ni tu nije izuzetak. ŽARKO ČABARKAPA

košarkaš i sportski direktor ABA lige

Kad je reč o zdravlju onda je poverenje presudna stvar. Milan Ilić je neko kog znam godinama i ko je uvek bio tu za mene i kome verujem. Samim tim i Fizio Vračar je ustanova vredna poverenja. BOŠKO JANKOVIĆ

fudbaler

KONTAKT

FIZIO NBG

BUL. MIHAJLA PUPINA 129, NOVI BEOGRAD
TEL. +381 60 7500 380
MAIL. OFFICE@FIZIOVRACAR.COM

Prijatelji & Partneri