+381 11 400 22 66 office@fiziovracar.com

taš

vodi me na bazen

fizio

tašmajdan

Ilije Garašanina 26 / +381 11 400 22 66

Ilije Garašanina 26 / Beograd

Call: (+381) 11 400 22 66

Fizio Vračar na Tašu.

Fizio Vračar je u saradnji sa SC Tašmajdan otvorio svoj centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u prostorijama sportsko – rekreativnog centra Tašmajdan. Na ovaj način Fizio Vračar je obogatio svoju ponudu i rehabilitacijom pacijanata u vodi.

Dobrodošli u Fizio Taš, vaš centar za fizikalnu mediciniu i rehabilitaciju. U našem centru nudimo najnovije tehnike i tretmane za ublažavanje bolova, jačanje mišića i poboljšanje vašeg zdravlja.

taš

vodi me na bazen

Fizio

Tašmajdan

Ilije Garašanina 26 / +381 11 400 22 66

Ilije Garašanina 26 / Beograd

Call: (+381) 11 400 22 66

Fizio Vračar na Tašu.

Fizio Vračar je u saradnji sa SC Tašmajdan otvorio svoj centar za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju  u prostorijama sportsko – rekreativnog centra Tašmajdan. Na ovaj način Fizio Vračar je obogatio svoju ponudu i rehabilitacijom pacijanata u vodi.

Dobrodošli u Fizio Taš, vaš centar za fizikalnu mediciniu i rehabilitaciju. U našem centru nudimo najnovije tehnike i tretmane za ublažavanje bolova, jačanje mišića i poboljšanje vašeg zdravlja.

VREME ZA opuštanje

u vodi je sve nekako lakše.

Ukoliko vam je potrebna rehabilitacija nakon povrede, preporučujemo rehabilitaciju u vodi. Voda pruža protivtežu i podršku telu, što olakšava pokrete i smanjuje opterećenje na zglobovima. Takođe, voda ima svojstva koja pomažu u ublažavanju bola i upala, čineći ovu terapiju posebno učinkovitom za pacijente s artritisom i drugim sličnim stanjima.

 

Fizio Taš terapije

 

indiba terapija

Indiba terapija koristi visokofrekventnu struju za dubinsko zagrevanje tkiva i poboljšanje cirkulacije krvi. Ova terapija je izuzetno efikasna u ublažavanju bolova u mišićima i zglobovima, kao i u smanjenju upala.

Indiba terapija podrazumeva primenu radio talasa frekvence 448 kHz u terapijske svrhe. Primena ima veliki bio-stimulativni i termički efekat na tkiva. Povećava duboki protok krvi, povećava nivo kiseonika i hranljivih materija u tretiranoj oblasti i stimuliše se proliferacija i diferencijacija matičnih ćelija.

Koristi se kod bolova u vratu, bolova u donjem delu ledja, kod bolova u kukovima, kolenima, ramenina, kod bursitisa i tendinitisa, u smanjenju hematoma.

Indiba u estetici

Indiba terapija ima svoju primenu i u estetici.

Aktivira ćelijski metabolizam, povećava cirkulaciju krvi i aktivira fibroblaste. Razlaže masne naslage, vrši detoksikaciju, povećava ćelijski metabolizam i stimuliše proizvodnju kolagena i elastina.

Indiba se koristi za podmladjivanje lica, zatezanje i oblikovanje tela.

podvodna terapija

Ukoliko vam je potrebna rehabilitacija nakon povrede preporučujemo rehabilitaciju u vodi. Ova terapija je niskog uticaja na zglobove a pruža odličnu podršku za jačanje mišića i obnavljanje funkcija tela.

Fizio Taš je jedina ustanova u Beogradu koja se bavi rehabilitacijom pacijenata posle preloma, operacije kolena, operacije kuka, kičme i skočnog zgloba, u vodi.

Program vode fizioterapeuti obučeni i edukovani za ovaj vid rehabilitacije. Ovakav vid vežbi skraćuje period rehabilitacije i omogućava pacijentima da kroz vežbe u vodi, bez bola, mnogo brže prohodaju i vrate se normalnom životu i radu.

 

  • Rehabilitacija posle preloma
  • Posle rupture Ahilove tetive
  • Posle operacije prednjih ukrštenih ligamenata
  • Posle operacije meniskusa
  • Posle preloma i operacije skočnog zgloba
  • Posle rupture zadnje lože i primicača kod sportista

masaža

Fizio Taš nudi i različite vrste masaže, uključujući relaksacionu, sportsku i podvodnu masažu. Naši stručni terapeuti će vam pomoći da se opustite, ublažite stres i napetost, ili da poboljšate performanse za vreme sportskih aktivnosti.

U ponudi su sportska masaža, rehabilitaciona masaža, rekreaciona masaža kao i podvodna masaža.

Podvodna masaža

Podvodna masaža se izvodi u specijalnim kadama za podvodnu masažu, u toploj vodi od 37 stepeni i pod pritikom od jedne do dve atmosfere.

Izuzetno je efikasna za oporavak sportista posle napornih treninga i vežbanja. Ako se masaža sprovodi pod uglom od 90 stepeni ima dubinski efekat na mišiće. A ako se radi pod uglom od 45 stepeni ima efekat na podkožno tkivo i dolazi do eliminacije celulita i smanjenja masnih naslaga.

anticelulit progarm

Za one koji žele da se oslobode celulita i zategnu kožu, nudimo specijalne anticelulit programe. Ovi programi kombinuju različite terapije, kao što su elektrostimulacija i masaža, kako bi se smanjila pojava celulita i poboljšao izgled kože.

Anticelulit program obuhvata kombinaciju više agenasa kojima se tretira celulit i postižu vrhunski rezultat u eliminaciji i smanjenju istog.

Program se sprovodi u 4 ciklusa od po 3 dana.

  • Prvog dana se radi maderoterapija i ručna masaža.
  • Drugog dana se radi elektrostimulacija u kombinaciji sa vežbama rastresanja.
  • Trećeg se radi hidromasaža.

Vežbe za skoliozu, kifozu I loše držanje

Naši terapeuti mogu da vam pomognu da poboljšate držanje tela, kroz vežbe u vodi i na parteru, uključujući skoliozu, kifozu i loše držanje.

Sistem vežbi namenjen deci predškolskog i školskog uzrasta za korekciju skolioza, kifoza i u prevenciji lošeg držanja.

Vežbe vode fizioterapeuti i sprovode se u bazenu i na strunjačama u sali. Radi se na istezanju, skraćene muskulature i na jačanju oslabljenih mišića.

Elektrostomulacija za jačanje i oporavak mišića

U okviru Fizio Taš centra za rehabilitaciju primenjujemo sve oblike elektrostimulacije sa četvorougaonim impulsima Chattanooga wireless i Compex aparata. Njima postižemo smanjenje bola, prokrvljavanje mišića i jačanje muskulature.

Posle napornih treninga sprovodimo Active recovery program za eliminaciju metaboličkih produkata koji se javljaju kod vežbanja i smanjujemo upalu mišića.

Oporavak sportista

Ako ste sportista i treba vam pomoć u oporavku nakon povrede ili želite da poboljšate svoju performansu, naš centar nudi i posebne programe vežbi za mlade sportiste. Ove vežbe u vodi su idealne za jačanje mišića i poboljšanje ravnoteže i koordinacije.

Kombinacijom Indiba tretmana, elektrostimulacija, vežbi u bazenu, podvodne masaže u tretmanu posle napornih treninga i utakmica, dovodimo do ubrzanog oporavka sportista posle intenzivnih fizičkih napora.

Program za mlade sportiste

Sprovodimo program za mlade sportiste Gde radimo na elastičnosti, gibkosti i prevenciji povreda i sindroma naprezanja.

Vežbe vode fizioterapeuti i sprovode se u bazenu i na strunjačama u sali. Radi se na istezanju, skraćene muskulature i na jačanju oslabljenih mišića.

Glute building program

Glute building program obuhvata kompleks izolovanih vežbi za gluteus u kombinaciji sa elektrostimulacijom  i Indibom čime se postižu izuzetni rezultati.

Vežbe su usmerene na zatezanje i povećanje tonusa glutealne regije. Efekti vežbi uz elektostimulacije i Indibu su brzo uočljivi.

work

vodi me na bazen

fizio tašmajdan

radno vreme

Ponedeljak – Petak:  08 – 21

Subota i Nedelja:  08 – 21

*vikendom radi samo centar za masažu

fizio taš / Ilije Garašanina 26

Fizio Taš se nalazi se u sklopu sportsko rekreativnog centra Tašmajdan, u ulici Ilije Garašanina 26.