+381 11 400 22 66 office@fiziovracar.com

ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

by Milan Ilić

Fizio Vračar & Milan Ilić

Ja sam Milan Ilić, fizioterapeut, preko 25 godina profesionalno se bavim sportskom medicinom, fizikalnom terapijom i radom sa profesionalnim sportistima.

Upoznajte Fizio Vračar, ordinaciju za rehabilitaciju čiji sam vlasnik, osmišljenu kao rehabilitacioni centar u okviru koga će se primenjivati *Recovery Concept lečenja koji sam razvijao u poslednjih četvrt veka. *Recovery je koncept neuro muskularne rehabilitacije pacijenata koji se bazira na pronalaženju uzroka povrede ili bola i njegovom trajnom eliminisanju kroz izgradnju novih i pravilnih obrazaca pokreta.

Savremene tehnologije i otkrića iz oblasti fizikalne medicine, sportske medicine i rehabilitacije, kao i najnovije metode rada sa pacijentima biće dostupne u okviru Fizio Vračara i pomoćiće nam da zajedno efikasno rešimo probleme nastale kao posledica neke vrste povreda.

Sve ovo je samo mali deo onoga što Fizio Vračar čini posebnim u odnosu na ostale ustanove za rehabilitaciju. Za svojih 25 godina rada  srećan sam da znam koliko puta sam opravdao vaše poverenje, i daću i dalje sve od sebe da činim to isto.

Vaš Milan Ilić,
FIZIO

 

sajt će uskoro biti u celosti on line.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

INOVACIJE U SLUŽBI ZDRAVLJA

Inovativnost u radu i primena savremenih tehnologija i metoda lečenja su imperativ rada sa pacijentima u okviru Fizio Vračara. Kontinuirana edukacija stručnog zaposlenog kadra i najnovije tehnologije iz oblasti rehabilitacije zaslužne su za naš uspeh u radu sa pacijentima.

SPECIJALIZOVANI CENTRI

Fizio Vračar svojim pacijentima nudi rad u okviru specijalizovanih centara za oporavak. U okviru ovih centara stručni terapeuti kroz multidisciplinarni pristup radu, pacijentima ordinacije za rehabilitaciju Fizio Vračar pružaju svu neophodnu pomoć u oporavku problema sa ledjima, kolenom, ali i ostalim problemima koje tretira savremana sportska i fizikalna medicina.

CENTAR ZA KOLENO

uskoro opširnije...

 

U okviru Fizio Vračar rehabilitacionog centra u radu sa paciejntim koji su operisali prednje ukrštene ligamente kolena primenjuje se princip rada “jedan terapeut – jedan pacijent” i tokom čitavog rehabilitacionog procesa pacijentu se rade različiti testovi na osnovu kojih se prati i procenjuje njihov napredak i oporavak. U skladu sa razultatima tih testova terapija se individualno dozira i prilagodjava svakom pacijentu tokom čitavog proces rehabilitacije ACL-a.

CENTAR ZA BOL U LEDJIMA

uskoro opširnije...

 

Bol u leđima je jedan on najčešćih medicinskih problema i pogađa 8 od 10 ljudi u nekom trenutku života. Upravo iz tog razloga u okviru ordinacije za rehabilitaciju Fizio Vračar razvili smo centar za rehabilitaciju pacijenata koji pate od bola u leđima kroz multidisciplinarni pristup rehabilitiaciji koji je svojstven radu Fizio Vračara.

FIZIO AESTHETICS

remodeliranje tela na potpuno neinvazivan način

 

U okviru Fizio Vračar rehabilitacionog centra razvili smo Aesthetic centar u okviru kog smo akcenat dali na zdrav izgled tela. U okviru Fizio Vračar Aesthetic Centra našim pacijentima su na raspolaganju najsavremenije metode i terapije za održavanje zdravog tela.

više

Fizio Vračar je za mene mesto od peverenja pre svega zahvaljujući Milanu Iliću sa kojim sarađujem godinama, ali svakako i sjajnim terapeutima koji tu rade.

ANA IVANOVIĆ

teniserka

Kada su povrede izvesnost posla kojim se baviš, poverenje u onog koj te leči je neprocenjivo. Milan Ilić je moj dugogodišnji prijatelj i neko kome veujem. Svaka ordinacija koju je vodio imala je uvek besprekorne terapeute i masaere. Fizio Vračar ni tu nije izuzetak.

ŽARKO ČABARKAPA

košarkaš i sportski direktor ABA lige

Kad je reč o zdravlju onda je poverenje presudna stvar. Milan Ilić je neko kog znam godinama i ko je uvek bio tu za mene i kome verujem. Samim tim i Fizio Vračar je ustanova vredna poverenja.

Boško Janković

fudbaler

KONTAKT

Fizio Vračar

FIZIO VRAČAR

LJUBOSTINJSKA BR.2
TEL. +381 11 400 22 66
MAIL. OFFICE@FIZIOVRACAR.COM