+381 69 400 22 66 office@fiziovracar.com

FIZIO SHOP

Jer život je jedino čudo koje imamo.
naša priča

Dobrodošli u Fizio Shop

Fizio Shop je logičan nastavak svega onog što radimo sa našim pacijentima u okviru Fizio Vračar ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Nastao je iz naše želje da svojim pacijentima na jednom mestu ponudimo sva potrebna pomogala i tehnologiju za brz, efikasan oporavak.  A sa ciljem prevencije stvaranja novih povreda ili obnavljanja starih.

Odlučili samo da u okviru Fizio Shopa  ponudimo i širi asortiman Compex proizvoda u saradnji sa ATP Sportom.  Te će u Fizio Shop-u pored Compex uredjaja za elektrostimulaciju mišića, moći da se kupe i Compex steznici koji su pogodni kako za profesionalne sportiste tako i za rekreativce, ljude koji se ne bave sportom ali imaju problema sa bolom u kolenima, leđima, laktovima ili zglobovima, kao i sav propratni asesoar Compex proizvoda, kao što su: elektrode, kablovi, trake, kinesio trake i sl. 

FIZIO SHOP NA WOLT-u  

Proizvode iz Fizio Shop-a možete poručiti poreko Wolt aplikacije. U ponudi je suplementacija u vidu vitamina i proizvoda za jačanje imuniteta, oprema za vežbanje, pravilno sedenje, kao i proizvodi za oporavak nakon povreda.

Sve što je potrebno je nas potražite na Wolt aplikaciji pod nazivom Fizio Shop ili prosto kliknite na dugme

Zvanični Compex Store

Tokom rada sa pacijetima u ordinaciji Fizio Vračar koristimo isključivo najnovije metode i savremene tehnologije i otkrića iz oblasti fizkalne medicine, a Compex aparati i programi su svakako jedna od ključnih metoda kojim se služimo u radu kako bismo našim pacijentima obezbedili najefikasniju rehabilitaciju.

Zbog svoje izuzetne funkionalnosti i lakoće primene Compex aparate na našu preporuku danas poseduju i gotovo svi naši pacijenti koji se profesionalno bave sportom. Koriste ih u kućnim uslovima, tokom takmičarske sezone ili sportskih priprema kako bi se lakše oporavili od zahtevnih i iscrpljujućih treninga.

Otud smo se i odlučili da u sardanji sa ATP Sportom Fizio Shop postane zvanični Compex Store u Srbiji. 

tehnologija

Gravity Life

Jedinstveni Gravity sistem podstiče urođenu sposobnost organizma da se relaksira i posturu kičme vrati u prirodno stanje, pritom oslobađajući um koliko i telo.

Ukoliko pažljivije pogledate Gravity Life primetićete sfere koje su postavljene na različitim visinama. Ova specifičnost pomaže da se stimuliše meko tkivo, opuste mišići dozvoljavajući Gravity Life sistemu da deluje i kao masažer.

Uređaj pokreće dubinsku relaksaciju koja dovodi do mnogih benefita po mentalno i fizičko zdravlje, ujedno poravnava kičmu i postavlja telo u bolji položaj.

Gravity Life je lagan i pogodan čak i za putovanja, zato ga možete koristiti bilo kada, bilo gde, gde možete bezbedno da legnete na ravnu površinu.
Koristi se tako što postavite umotani peškir ili podupirač pod kolena radi dodatne podrške i uklanjanja pritiska sa donjeg dela leđa. Namestite trouglasti deo na dno kičme i ležište ispod vrata i glave.

Jednom dnevno razbistrite svoj um i opustite se.
Iako nema propisanog vremenskog ograničenja u proseku je preporučena 20-minutna sesija, jer je ovo dovoljno vremena za opuštanje a Gravity možete koristiti i više puta tokom dana.

tehnologija

Recovery Boots

Umesto da pomoću statičke kompresije (stiskanja) tečnost izbacuju iz udova, Recovery Boots koriste dinamičku kompresiju (pulsiranje).

Patentirano pulsirajuće dejstvo efikasnije oponaša mišićnu pumpu nogu i ruku, uveliko poboljšavajući kretanje tečnosti i metabolita iz udova nakon intenzivne vežbe.

Vene i limfne žlezde imaju jednosmerne ventile koji sprečavaju povrat protoka tečnosti. Slično tome, Recovery Boots tehnologija koristi pritisak kako tečnost ne bi išla u pogrešnom smeru.

Budući da produženi statički pritisak može biti štetan za normalan protok krvi u telu, tehnologija sekvencijalnih impulsa oslobađa pritiske zadržavanja nakon što više nisu potrebni kako bi se sprečio povratni tok.

Otpuštanjem pritiska zadržavanja u svakoj zoni što je pre moguće, svaki deo udova postiže maksimalno vreme odmora bez značajne pauze između ciklusa kompresije.

tehnologija

Polar Satovi

Polar je jedan od najpoznatijih brendova koji proizvodi uređaje za nadgledanje srčane frekvencije kao i dodatne fitnes opreme i takođe meri varijabilnost srčane radnje. Polar proizvodi poznati su na globalnom nivou zbog njihove izdržljivosti i tačnosti. Brend je takođe poznat po tome što u svoje proizvode implementira realne potrebe profesionalnih sportista i konstantno poboljšava performanse kako bi išli u korak sa zahtevima savremenog sporta.  

Polar proizvodi su dizajnirani za svaku aktivnost od plivanja, unakrsnog treninga i joge do praćenja dnevne aktivnosti i potrošnje kalorija.

U Fizio Shopu vam nudimo različite modele GPS Polar satova kao i senzore za merenje rada srca.

dodatak ishrani

Geladrink

Preparati namenjeni za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagene peptide i glukozamin i hondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagenu strukturu i zajedno doprinose ne samo obnavljanju oštećene hrskavice, nego zaštiti kompletnog zglobnog sistema.

Namenjen je deci u razvoju, pogotovu deci koja se aktivno bave sportom u formativnim godinama za rast i razvoj kao i osobama sa oštećenjem hrskavice, bilo da je ono nastalo kao posledica upalnog procesa, povrede ili starosti.

zdravo sedenje

TOGU Program

Togu proizvodi su namenjeni prevenciji bola u leđima i zdravom, aktivnom sedenju. Proizvodi iz linije Zdravo Sedenje by TOGU doprinose prevenciji bola u leđima.  Sedenjem i kretanjem istovremeno, mišići čija je funkcija stabilizacija torzoa su aktivni, a uspostavljanjem ravnoteže izbegava se nepravilan položaj kičme.
Prilikom sedenja na Togu jastucima konstantni kompenzujući pokreti stvaraju interakciju opuštanja i naprezanja leđnih mišićnih grupa. SImuliraju se pokreti kičme tokom hodanja aktivno-dinamičkim sedenjem.

 

PREPORUČUJEMO

TOGU JASTUCI

Dynair Senso

Dynair Senso je alternativa lopti za vežbanje koja štedi prostor i koristi se kao nestabilna površina za vežbe leđa i fitnes. Omogućava dinamično sedenje i vežbanje. Bez trošenja vremena za bilo kakve dodatne vežbe, leđni mišići mogu se jednostavno vežbati u kancelariji ili kod kuće.

 

Dynair Premium Wedge

 Dynair Premium Wedge je jastuk za sedenje za dinamičnu terapiju i vežbanje napravljen od kvalitetnog Ruton materijala. To je alternativa lopti za vežbanje koja štedi prostor i koristi se kao nestabilna površina za vežbe leđa i fitnes. Redovnim korišćenjem leđa se efektivno oporavljaju i usput postaju uvežbana. Pomaže u izbegavanju bolova međupršljenskih diskova i jačanju kičmenih mišića. Telo se aktivira, vežba se ravnoteža i izbegava se nepravilno držanje tokom sedenja.

 

fizio shop

Šta vas još očekuje u Shopu

Ovo su neki od prozivoda koje izdvajamo u okviru Fizio Shopa, sve njih možete pronaći u našoj radnji u Požarevačkoj ulici br. 13, odmah pored Fizio Vračar ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

1.

All Star Suplementi

Zamenske samolepljive elektrode za Compex elektostimulatore. Kompatibilne sa svim modelima Compex aparata.

U Fizio Shopu možete pronaći ili poručiti sve zamenske delove za vaše Compex uredjaje, kablove, steznike i sl.

2.

CEP Recovery Čarape

Kompresione čarape I steznici su deo specijalizovane sportske opreme specijalno dizajnirane da pomognu u sprečavanju povreda usled naprezanja kao i pojave i dalje progresije venskih poremećaja kao što su edem, flebitis i tromboza. U Fizio Shopu su u ponudi sve vrste kompresivnih čarapa za oporavak, helanke, kao i kompresivni, recovery steznici za list i ruku.

3.

Magnezijum Hlorid

Be Natur Magnezijum Hlorid je potpuno čist i 100% prirodan magnezijum visoke koncentracije. Najbolji je način da nadoknadite manjak magnezijuma u organizmu jer apsorpcija preko kože dostiže čak 70%. Magnezijum učestvuje u više od 300 procesa u telu, a sa manjkom magnezijuma u čovekovom telu dolazi do povećane slabosti, grčenja mišića, bolnih menstruacija, migrena…

4.

Start Active Kreme & Gelovi

Start Active proizvodi brzo smiruju i efikasno uklanjaju sve vrste nelagodnosti i napetosti u mišićima i koštano-zglobnom sistemu, a u Fizio Shopu su dostupni u obliku kreme za zagrevanje I hladnog gela.

5.

Medisport Kreme & Gelovi

Medisport kreme, gelovi i balzami namenjeni su za ublazavanje svih vrsta bolova i tegoba u mišićima i zglobovima. U Fizio Shopu dostupni su u vidu krema, balzama I gelova.

6.

Zaštite za gips

Vitility zaštitna folija za gips je najpraktičniji način da zaštitite vaš vaš gips ili zavoj dok se tuširate. U Fizio Shopu vam nudimo zaštite za ruke, noge, kao i modele za decu. 

7.

Depuratum tablete za čišćenje organizma

Depuratum tablete su biljni dodatak ishrani, namenjen za detoksikaciju organizma Pomaže kod: nepravilne ishrane, terapije lekovima, problema sa probavom, migrene, pospanosti i osećaja težine, nečiste kože, problema sa organima za varenje, opšte slabosti i nelagodnosti. 

FIZIO SHOP NA WOLT-u  

Proizvode iz Fizio Shop-a možete poručiti poreko Wolt aplikacije. U ponudi je suplementacija u vidu vitamina i proizvoda za jačanje imuniteta, oprema za vežbanje, pravilno sedenje, kao i proizvodi za oporavak nakon povreda.

Sve što je potrebno je nas potražite na Wolt aplikaciji pod nazivom Fizio Shop ili prosto kliknite na dugme

Radno Vreme

PON – PET
09:00 – 17:00

SUB
09:00 – 13:00

NED
Ne radimo

BR. TELEFONA:
069 120 31 33  &  060 75 00 394

Fizio Shop – Mihajla Gavrilovića br. 3

Ukoliko vas interesuju cene proizvoda ili imate neka dodatna pitanja, pišite nam.

9 + 9 =