+381 11 400 22 66 office@fiziovracar.com

FIZIO VRAČAR

Fizio Vračar & Juventus Fudbalski Kamp u Srbiji

Milan Ilić

14 April. 2018.

Veoma smo uzbuđeni i ponosni što će zvanični Juventus kamp posetiti Srbiju tokom 2018. godine i preneti deo metodologije treninga fudbalskog klubaJuventus ,koji se smatra za jedan od sigurno najvećih i najuspešnijih fudbalskih klubova na svetu.

Isto tako radosni smo što smo kao ordinacija za fizikalnu medicinu Fizo Vračar, zvanični partneri Juventusovog fudbalskog kampa ovde u Srbiji i neko ko će brinuti i budućim fudbalerima i fudbalerkama tokom trajanja kampova.

U 2018. godini,  Juventusov fudbalski kamp biće organizovan u različitim gradovima širom Srbije, kako bi razvili veštine igrača na osnovu Juventusovog načina treniranja. Svi kampovi će biti vođeni od strane zvaničnih Juventusovih trenera iz Italije, koji će doći u Srbiju da sprovedu Juventusove programe širom Srbije.

Fizio Vračar & Juventus Academy fudbalski kamp u Srbiji

Više informacija o samom kampu, njegovom trajanju, prijavi i svim ostalim detaljima možete naći na zvaničnom Juventusom sajtu:

 

JUVENTUS FOOTBAL ACADAMY SERBIA

 

“Growing Your Dreams Since 1897.”

NE PROPUSTITE

Naše preporuke

Compex akademija

Ambulanta Fizio Vračar u saradnji sa ATP Spotom i DJO Global organizuje prvi nivo Compex akademije 14. decembra 2018. god sa početkom od 16h.

Kursevi spinalne manipulacije

Ordinacija Fizio Vračar u saradnji sa sa Osteon Manual Therapy Training iz Velike Britanije organizuje bazični i napredni nivo kursa spinalne manipulacije.

DNS Exercise kurs u Fizio Vračaru

Ordinacija Fizio Vračar organizuje po prvi put u Srbiji od 15.12. do 16.12.2018 god.DNS Exercise kurs namenjen trenerima, fizioterapeutima i lekarima.

Radno Vreme

PON – PET 08:00 – 21:00

SUB 09:00 – 15:00

NED NE RADIMO

Napišite nam poruku il dve.

Ne budite stidljivi. Slobodno nas kontaktirajte!