+381 11 400 22 66 office@fiziovracar.com

FIZIO VRAČAR

Fizio Vračar & Juventus Fudbalski Kamp u Srbiji

Milan Ilić

14 April. 2018.

Veoma smo uzbuđeni i ponosni što će zvanični Juventus kamp posetiti Srbiju tokom 2018. godine i preneti deo metodologije treninga fudbalskog klubaJuventus ,koji se smatra za jedan od sigurno najvećih i najuspešnijih fudbalskih klubova na svetu.

Isto tako radosni smo što smo kao ordinacija za fizikalnu medicinu Fizo Vračar, zvanični partneri Juventusovog fudbalskog kampa ovde u Srbiji i neko ko će brinuti i budućim fudbalerima i fudbalerkama tokom trajanja kampova.

U 2018. godini,  Juventusov fudbalski kamp biće organizovan u različitim gradovima širom Srbije, kako bi razvili veštine igrača na osnovu Juventusovog načina treniranja. Svi kampovi će biti vođeni od strane zvaničnih Juventusovih trenera iz Italije, koji će doći u Srbiju da sprovedu Juventusove programe širom Srbije.

Fizio Vračar & Juventus Academy fudbalski kamp u Srbiji

Više informacija o samom kampu, njegovom trajanju, prijavi i svim ostalim detaljima možete naći na zvaničnom Juventusom sajtu:

 

JUVENTUS FOOTBAL ACADAMY SERBIA

 

“Growing Your Dreams Since 1897.”

NE PROPUSTITE

Naše preporuke

Kurs masaže – Fizio Vračar

Kurs masaže – Fizio Vračar

Ambulanta za rehabilitaciju Fizio Vračar poziva Vas da se prijavite za Kurs masaže. Kurs počinje 12. februara 2022. godine.

Radno Vreme

PON – PET 08:00 – 21:00

SUB 09:00 – 15:00

NED NE RADIMO

Napišite nam poruku il dve.

Ne budite stidljivi. Slobodno nas kontaktirajte!