+381 11 400 22 66 office@fiziovracar.com

GUNNA KOLAGEN

TERAPIJA KOLAGENOM

Guna terapija je bioregenerativna terapija na bazi kolagena. Guna medicinska sredstva na bazi kolagena pomažu u obnavljanju, ojačavanju vezivnih struktura tkiva, poboljšavaju mobilnost i funkcionalnost tkiva, a deluju i direktno na umanjenje bola.

Krajnji efekat terapije je remodelovanje tkiva, tj kolagena vlakna obnavljaju sposobnost istezanja u željenom smeru, jer se kolagen pravilno orijentiše i organizuje.

Guna kolagen se primenjuje kod sledećih stanja:

Diskus hernija
Degenerativna oboljenja kicme
Spondiloza
Povreda kičme
Artroza kuka
Bol u kukovima usled reumatoidnog artritisa ili drugih autoimunih bolesti
Artrosinovitis, posttraumatski ili postoperativni akutni i hronični artrosinovitis
Traumatske lezije
Priprema zgloba kuka za operaciju
Terapija održavanja posle operacije kuka
Sportske povrede
Teniski lakat
Giht
Reuma

GUNA KOLAGEN

 

Zahvaljujući najnovijim procesima proizvodnje, Guna laboratorija je proizvela pročišćen proizvod koji garantuje bezbednu kliničku upotrebu. Nisu uočena nezeljena dejstva, kao ni alergijske reakcije.

Guna se daje iglicama debline 30g.

Guna kolagenom se može tretirati i kičma, svi ostali zglobovi, mišići, ligamenti, vrat, rame, koleno, lumbalna regija, išijadični nerv, mišići, meka tkiva itd.

Broj tretmana je zavistan od stanja pacijenta. Kod akutnih stanja jedan tretman dnevno tri dana, zatim dva tretmana nedeljno do popuštanja simptoma. Kod hroničnih stanja jedan do dva tretmana nedeljno. Aplikacija koktela je bezbolna. Tokom tretmana Guna kolagenom istovremeno može da se koristi bilo koja terapija.

U fizikalnoj medicini se najčešće primenjuju subkutano intradermalno, periartikularno, a u reumatologiji i intraartikularno.

Svinjski kolagen je sličan ljudskom kolagenu i ima veoma nisku tzv. imunogenost.

Kad je reč o zdravlju onda je poverenje presudna stvar. Milan Ilić je neko kog znam godinama i ko je uvek bio tu za mene i kome verujem. Samim tim i Fizio Vračar je ustanova vredna poverenja. BOŠKO JANKOVIĆ

fudbaler

KONTAKT

FIZIO VRAČAR

LJUBOSTINJSKA BR.2
TEL. +381 11 400 22 66
MAIL. OFFICE@FIZIOVRACAR.COM