+381 11 400 22 66 office@fiziovracar.com

MEZOTERAPIJA BOLA

MEZOTERAPIJA BOLA

Mezoterapija je minimalno invazivna metoda intradermalne aplikacije medikamenta kroz kožu i to tačno iznad ili jako blizu patogenog procesa.
Koža deluje kao prirodni system oslobadjanja lekova kada se ubrizgavaju mezoterapijom.

U sportskoj medicini od izuzetnog je značaja igračima sa peri-artikularnim inflamacijama ili upalama tetiva kako bi se vratili na teren u što kraćem roku.

EFIKASAN METOD REŠAVANJA BOLNIH STANJA

 

Mezoterapija je takođe izuzetno efikasan metod za tretiranje posttraumatskih artikularnih ili peri-artikularnih inflamacija, kao i kod upala tetiva i peritendinitisa, tendinitisa Ahilove tetive, bursitis i plantarnog fascitisa. Koristi se i kod stanja kao što su hroničan ili akutan bol kod sportskih povreda, upalni procesi mišićno skeletnog sistema.

Takođe, mezoterapija značajno ubrzava oporavak kada se koristi uz transkutane elektrostimulacije (TENS), Laser ili dnamičku terapiju.

Kada su povrede izvesnost posla kojim se baviš, poverenje u onog ko te leči je neprocenjivo. Milan Ilić je moj dugogodišnji prijatelj i neko kome verujem. Svaka ordinacija koju je vodio imala je uvek besprekorne terapeute i masaere. Fizio Vračar ni tu nije izuzetak.
ŽARKO ČABARKAPA

košarkaš i sportski direktor ABA lige