+381 11 400 22 66 office@fiziovracar.com

FIZIO SHOP

Jer život je jedino čudo koje imamo.

naša priča

Dobrodošli u Fizio Shop

Fizio Shop je logičan nastavak svega onog što radimo sa našim pacijentima u okviru Fizio Vračar ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Nastao je iz naše želje da svojim pacijentima na jednom mestu ponudimo sva potrebna pomogala i tehnologiju za brz, efikasan oporavak.  A sa ciljem prevencije stvaranja novih povreda ili obnavljanja starih.

Odlučili samo da u okviru Fizio Shopa  ponudimo i širi asortiman Compex proizvoda u saradnji sa ATP Sportom.  Te će u Fizio Shop-u pored Compex uredjaja za elektrostimulaciju mišića, moći da se kupe i Compex steznici koji su pogodni kako za profesionalne sportiste tako i za rekreativce, ljude koji se ne bave sportom ali imaju problema sa bolom u kolenima, leđima, laktovima ili zglobovima, kao i sav propratni asesoar Compex proizvoda, kao što su: elektrode, kablovi, trake, kinesio trake i sl. 

Zvanični Compex Store

Tokom rada sa pacijetima u ordinaciji Fizio Vračar koristimo isključivo najnovije metode i savremene tehnologije i otkrića iz oblasti fizkalne medicine, a Compex aparati i programi su svakako jedna od ključnih metoda kojim se služimo u radu kako bismo našim pacijentima obezbedili najefikasniju rehabilitaciju.

Zbog svoje izuzetne funkionalnosti i lakoće primene Compex aparate na našu preporuku danas poseduju i gotovo svi naši pacijenti koji se profesionalno bave sportom. Koriste ih u kućnim uslovima, tokom takmičarske sezone ili sportskih priprema kako bi se lakše oporavili od zahtevnih i iscrpljujućih treninga.

Otud smo se i odlučili da u sardanji sa ATP Sportom Fizio Shop postane zvanični Compex Store u Srbiji. 

tehnologija

Polar Satovi

Polar je jedan od najpoznatijih brendova koji proizvodi uređaje za nadgledanje srčane frekvencije kao i dodatne fitnes opreme i takođe meri varijabilnost srčane radnje. Polar proizvodi poznati su na globalnom nivou zbog njihove izdržljivosti i tačnosti. Brend je takođe poznat po tome što u svoje proizvode implementira realne potrebe profesionalnih sportista i konstantno poboljšava performanse kako bi išli u korak sa zahtevima savremenog sporta.  

Polar proizvodi su dizajnirani za svaku aktivnost od plivanja, unakrsnog treninga i joge do praćenja dnevne aktivnosti i potrošnje kalorija.

U Fizio Shopu vam nudimo različite modele GPS Polar satova kao i senzore za merenje rada srca.

dodatak ishrani

Geladrink

Preparati namenjeni za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagene peptide i glukozamin i hondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagenu strukturu i zajedno doprinose ne samo obnavljanju oštećene hrskavice, nego zaštiti kompletnog zglobnog sistema.

Namenjen je deci u razvoju, pogotovu deci koja se aktivno bave sportom u formativnim godinama za rast i razvoj kao i osobama sa oštećenjem hrskavice, bilo da je ono nastalo kao posledica upalnog procesa, povrede ili starosti.

zdravo sedenje

TOGU Program

Togu proizvodi su namenjeni prevenciji bola u leđima i zdravom, aktivnom sedenju. Proizvodi iz linije Zdravo Sedenje by TOGU doprinose prevenciji bola u leđima.  Sedenjem i kretanjem istovremeno, mišići čija je funkcija stabilizacija torzoa su aktivni, a uspostavljanjem ravnoteže izbegava se nepravilan položaj kičme.
Prilikom sedenja na Togu jastucima konstantni kompenzujući pokreti stvaraju interakciju opuštanja i naprezanja leđnih mišićnih grupa. SImuliraju se pokreti kičme tokom hodanja aktivno-dinamičkim sedenjem

fizio shop

Šta vas još očekuje u Shopu

Ovo su neki od prozivoda koje izdvajamo u okviru Fizio Shopa, sve njih možete pronaći u našoj radnji u Požarevačkoj ulici br. 13, odmah pored Fizio Vračar ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

1.

All Star Suplementi

All Star je jedan od 5 vodećih brendova za suplementaciju na evropskom tržištu. Izrađeni od najkvalitetnijih sastojaka svi All Star proizvodi su pogodni kako za profesionalne sportiste tako i za ljude koji se rekreativno bave sportom.

U Fizio Shopu možete pronaći raznovrstan spektar proteinskih proizvoda, uključujući šejkove, proteinske barove i tečne bustere

2.

CEP Recovery Čarape

Kompresione čarape I steznici su deo specijalizovane sportske opreme specijalno dizajnirane da pomognu u sprečavanju povreda usled naprezanja kao i pojave i dalje progresije venskih poremećaja kao što su edem, flebitis i tromboza. U Fizio Shopu su u ponudi sve vrste kompresivnih čarapa za oporavak, helanke, kao i kompresivni, recovery steznici za list i ruku.

3.

Magnezijum Hlorid

Be Natur Magnezijum Hlorid je potpuno čist i 100% prirodan magnezijum visoke koncentracije. Najbolji je način da nadoknadite manjak magnezijuma u organizmu jer apsorpcija preko kože dostiže čak 70%. Magnezijum učestvuje u više od 300 procesa u telu, a sa manjkom magnezijuma u čovekovom telu dolazi do povećane slabosti, grčenja mišića, bolnih menstruacija, migrena…

4.

Start Active Kreme & Gelovi

Start Active proizvodi brzo smiruju i efikasno uklanjaju sve vrste nelagodnosti i napetosti u mišićima i koštano-zglobnom sistemu, a u Fizio Shopu su dostupni u obliku kreme za zagrevanje I hladnog gela.

5.

Medisport Kreme & Gelovi

Medisport kreme, gelovi i balzami namenjeni su za ublazavanje svih vrsta bolova i tegoba u mišićima i zglobovima. U Fizio Shopu dostupni su u vidu krema, balzama I gelova.

6.

Zaštite za gips

Vitility zaštitna folija za gips je najpraktičniji način da zaštitite vaš vaš gips ili zavoj dok se tuširate. U Fizio Shopu vam nudimo zaštite za ruke, noge, kao i modele za decu. 

Radno Vreme

PON – PET
09:00 – 17:00

SUB
09:00 – 13:00

NED
Ne radimo

BR. TELEFONA:
060 75 00 394  &  +381 11 344 24 22

Fizio Shop – Požarevačka br. 13 ulaz iz Ljubostinjske

Ukoliko vas interesuju cene proizvoda ili imate neka dodatna pitanja, pišite nam.

2 + 13 =