+381 11 400 22 66 office@fiziovracar.com

FIZIO SHOP

Jer život je jedino čudo koje imamo.
naša priča

Dobrodošli u Fizio Shop

Fizio Shop je logičan nastavak svega onog što radimo sa našim pacijentima u okviru Fizio Vračar ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju. Nastao je iz naše želje da svojim pacijentima na jednom mestu ponudimo sva potrebna pomogala i tehnologiju za brz, efikasan oporavak.  A sa ciljem prevencije stvaranja novih povreda ili obnavljanja starih.

Odlučili samo da u okviru Fizio Shopa  ponudimo i širi asortiman Compex proizvoda u saradnji sa ATP Sportom.  Te će u Fizio Shop-u pored Compex uredjaja za elektrostimulaciju mišića, moći da se kupe i Compex steznici koji su pogodni kako za profesionalne sportiste tako i za rekreativce, ljude koji se ne bave sportom ali imaju problema sa bolom u kolenima, leđima, laktovima ili zglobovima, kao i sav propratni asesoar Compex proizvoda, kao što su: elektrode, kablovi, trake, kinesio trake i sl. 

Zvanični Compex Store

Tokom rada sa pacijetima u ordinaciji Fizio Vračar koristimo isključivo najnovije metode i savremene tehnologije i otkrića iz oblasti fizkalne medicine, a Compex aparati i programi su svakako jedna od ključnih metoda kojim se služimo u radu kako bismo našim pacijentima obezbedili najefikasniju rehabilitaciju.

Zbog svoje izuzetne funkionalnosti i lakoće primene Compex aparate na našu preporuku danas poseduju i gotovo svi naši pacijenti koji se profesionalno bave sportom. Koriste ih u kućnim uslovima, tokom takmičarske sezone ili sportskih priprema kako bi se lakše oporavili od zahtevnih i iscrpljujućih treninga.

Otud smo se i odlučili da u sardanji sa ATP Sportom Fizio Shop postane zvanični Compex Store u Srbiji. 

tehnologija

Recovery Boots

Umesto da pomoću statičke kompresije (stiskanja) tečnost izbacuju iz udova, Recovery Boots koriste dinamičku kompresiju (pulsiranje).

Patentirano pulsirajuće dejstvo efikasnije oponaša mišićnu pumpu nogu i ruku, uveliko poboljšavajući kretanje tečnosti i metabolita iz udova nakon intenzivne vežbe.

Vene i limfne žlezde imaju jednosmerne ventile koji sprečavaju povrat protoka tečnosti. Slično tome, Recovery Boots tehnologija koristi pritisak kako tečnost ne bi išla u pogrešnom smeru.

Budući da produženi statički pritisak može biti štetan za normalan protok krvi u telu, tehnologija sekvencijalnih impulsa oslobađa pritiske zadržavanja nakon što više nisu potrebni kako bi se sprečio povratni tok.

Otpuštanjem pritiska zadržavanja u svakoj zoni što je pre moguće, svaki deo udova postiže maksimalno vreme odmora bez značajne pauze između ciklusa kompresije.

fizio shop

Šta vas još očekuje u Shopu

Ovo su neki od prozivoda koje izdvajamo u okviru Fizio Shopa, sve njih možete pronaći u našoj radnji u Požarevačkoj ulici br. 13, odmah pored Fizio Vračar ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

1.

All Star Suplementi

Zamenske samolepljive elektrode za Compex elektostimulatore. Kompatibilne sa svim modelima Compex aparata.

U Fizio Shopu možete pronaći ili poručiti sve zamenske delove za vaše Compex uredjaje, kablove, steznike i sl.

2.

CEP Recovery Čarape

Kompresione čarape I steznici su deo specijalizovane sportske opreme specijalno dizajnirane da pomognu u sprečavanju povreda usled naprezanja kao i pojave i dalje progresije venskih poremećaja kao što su edem, flebitis i tromboza. U Fizio Shopu su u ponudi sve vrste kompresivnih čarapa za oporavak, helanke, kao i kompresivni, recovery steznici za list i ruku.

3.

Magnezijum Hlorid

Be Natur Magnezijum Hlorid je potpuno čist i 100% prirodan magnezijum visoke koncentracije. Najbolji je način da nadoknadite manjak magnezijuma u organizmu jer apsorpcija preko kože dostiže čak 70%. Magnezijum učestvuje u više od 300 procesa u telu, a sa manjkom magnezijuma u čovekovom telu dolazi do povećane slabosti, grčenja mišića, bolnih menstruacija, migrena…

4.

Start Active Kreme & Gelovi

Start Active proizvodi brzo smiruju i efikasno uklanjaju sve vrste nelagodnosti i napetosti u mišićima i koštano-zglobnom sistemu, a u Fizio Shopu su dostupni u obliku kreme za zagrevanje I hladnog gela.

5.

Medisport Kreme & Gelovi

Medisport kreme, gelovi i balzami namenjeni su za ublazavanje svih vrsta bolova i tegoba u mišićima i zglobovima. U Fizio Shopu dostupni su u vidu krema, balzama I gelova.

6.

Zaštite za gips

Vitility zaštitna folija za gips je najpraktičniji način da zaštitite vaš vaš gips ili zavoj dok se tuširate. U Fizio Shopu vam nudimo zaštite za ruke, noge, kao i modele za decu. 

7.

Depuratum tablete za čišćenje organizma

Depuratum tablete su biljni dodatak ishrani, namenjen za detoksikaciju organizma Pomaže kod: nepravilne ishrane, terapije lekovima, problema sa probavom, migrene, pospanosti i osećaja težine, nečiste kože, problema sa organima za varenje, opšte slabosti i nelagodnosti. 

Radno Vreme

PON – PET
09:00 – 17:00

SUB
09:00 – 13:00

NED
Ne radimo

BR. TELEFONA:
069 120 31 33  &  060 75 00 394

Fizio Shop – Mihajla Gavrilovića br. 3

Ukoliko vas interesuju cene proizvoda ili imate neka dodatna pitanja, pišite nam.

10 + 3 =