+381 11 400 22 66 office@fiziovracar.com

FIZIO SHOP

Zvanični Compex Store.

Zvanični Compex Store

Tokom rada sa pacijetima u ordinaciji Fizio Vračar koristimo isključivo najnovije metode i savremene tehnologije i otkrića iz oblasti fizkalne medicine, a Compex aparati i programi su svakako jedna od ključnih metoda kojim se služimo u radu kako bismo našim pacijentima obezbedili najefikasniju rehabilitaciju.

Zbog svoje izuzetne funkionalnosti i lakoće primene Compex aparate na našu preporuku danas poseduju i gotovo svi naši pacijenti koji se profesionalno bave sportom. Koriste ih u kućnim uslovima, tokom takmičarske sezone ili sportskih priprema kako bi se lakše oporavili od zahtevnih i iscrpljujućih treninga.

Otud smo se i odlučili da Fizio Shop postane zvanični Compex Store u Srbiji. 

ems

COMPEX 8.0 CROSS FIT

ZA SAMO 2O MINUTA TRENINGA SA COMPEX MIŠIĆNIM STIMULATOROM DOBIĆETE NEVEROVATNE REULTATE I OPORAVITI MIŠĆE KAKO BI IZBEGLI MOGUĆE POVREDE NASTALE KAO POSLEDICA ZAMORA MIŠIĆA.

  • povećaj snagu 27% 27%
  • povećaj eksplozivnost  15% 15%
  • povećaj vertikalni skok 14% 14%
  • povećaj mišićni volumen 8% 8%
  • umanji mlečnu kiselinu 25% 25%

COMPEX MODELI

U okviru Fizio Shopa dostupni su vam svi modeli Compex EMS Stimulatora. Bilo da se radi o oni wiraless tehnologiji i stimulatorima koji koriste kablove. U okviru Fizio Shopa mozete naći a sav propratni asesoar prozvoda za Compex uredjaje: kablove, elektrode, steznike i sl.

COMPEX PAKETI

Kupovinom nekih od modela Compex elektrostimukatora dobijate i odredjene pogodnosti u okviru paketa koje smo vezali za neke od modela koje prodajemo u našem Fizio Shop-u.

Dve godine garancije na svaki model Copmex aparata.

savremena tehnologija

Compex Steznici

Compex je opravdano lider na tržištu sportskih pomagala.
Compex Steznici su izrađeni od najkvalitetnijih materijala i obezbeđuju godine korišćenja bez gubitka svojih performansi.

Jedinstvena elastična pletena struktura omogućuje ciljanu kompresiju oko zglobova kombinujući svojstva kompresije i steznika.
Imaju antibakterijska i termička svojstva, a antislip tehnologija sprečava klizanje oslonca.
Compex steznici imaju jedinstveni dizajn i napravljeni su tako da osobu koja ih nosi ne ometaju prilikom bavljenja sportom ili izvođenja pokreta.

Silikonske trake koje su integrisane u dizajn steznika pružaju anatomsku podršku i propuštaju vlagu.

benefiti

Zašto Compex Steznici?

Compex steznici se koriste tokom sportskih aktivnosti kod osoba kod kojih postoji rizik od oštećenja ligamanata ili drugih povreda kao posledica velikih napora, sa ciljem da se spreče direktne ili indirektne povrede. Compex steznici sprečavaju preterano unutrašnje ili spoljašnje kretanje u zglobovima, u smislu fleksije, ekstenzije, rotacije ili torzije. U isto vreme dozvoljavaju punu amplitudu pokreta što ih čini ubedljivo najboljim izborom jer uz maksimalnu potporu obezbeđuju potpunu slobodu pokreta.

Mi u Fizio Vračaru uvek naglašavamo koliko je bitno zaštititi telo od povreda uz pravilno treniranje, pripremanje mišića i zglobova za napor i adekvatan odmor. Ukoliko su napori veći ili je do povrede već došlo zbog čega je potpora neophodna preporučujemo našim pacijentima Compex steznike jer su se do sada pokazali kao najbolji od svega sto se pojavilo na tržištu.

Uz sve navedene karakteristike možda i najbolja preporuka su upravo iskustva naših pacijenata koji su nam potvrdili da su Compex steznici sasvim drugačiji od svih koje su do tada koristili i da su postavili potpuno novi standard kada su sportska pomagala u pitanju. 

TRI NIVOA PODRŠKE

fizio shop

Šta vas još očekuje u Shopu

Ovo su neki od prozivoda koje izdvajamo u okviru Fizio Shopa, sve njihmožete pronaći u našoj radnji u Požarevačkoj ulici br. 13, odmah pored Fizio Vračar ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.
1.

All Star Suplementi

All Star je jedan od 5 vodećih brendova za suplementaciju na evropskom tržištu. Izrađeni od najkvalitetnijih sastojaka svi All Star proizvodi su pogodni kako za profesionalne sportiste tako i za ljude koji se rekreativno bave sportom.

U Fizio Shopu možete pronaći raznovrstan spektar proteinskih proizvoda, uključujući šejkove, proteinske barove i tečne bustere

2.

CEP Recovery Čarape

Kompresione čarape I steznici su deo specijalizovane sportske opreme specijalno dizajnirane da pomognu u sprečavanju povreda usled naprezanja kao i pojave i dalje progresije venskih poremećaja kao što su edem, flebitis i tromboza. U Fizio Shopu su u ponudi sve vrste kompresivnih čarapa za oporavak, helanke, kao i kompresivni, recovery steznici za list i ruku.

3.

Magnezijum Hlorid

Be Natur Magnezijum Hlorid je potpuno čist i 100% prirodan magnezijum visoke koncentracije. Najbolji je način da nadoknadite manjak magnezijuma u organizmu jer apsorpcija preko kože dostiže čak 70%. Magnezijum učestvuje u više od 300 procesa u telu, a sa manjkom magnezijuma u čovekovom telu dolazi do povećane slabosti, grčenja mišića, bolnih menstruacija, migrena…
4.

Start Active Kreme & Gelovi

Start Active proizvodi brzo smiruju i efikasno uklanjaju sve vrste nelagodnosti i napetosti u mišićima i koštano-zglobnom sistemu, a u Fizio Shopu su dostupni u obliku kreme za zagrevanje I hladnog gela.

5.

Medisport Kreme & Gelovi

Medisport kreme, gelovi i balzami namenjeni su za ublazavanje svih vrsta bolova i tegoba u mišićima i zglobovima. U Fizio Shopu dostupni su u vidu krema, balzama I gelova.

6.

Zaštite za gips

Vitility zaštitna folija za gips je najpraktičniji način da zaštitite vaš vaš gips ili zavoj dok se tuširate. U Fizio Shopu vam nudimo zaštite za ruke, noge, kao i modele za decu. 
Radno Vreme

PON – PET
09:00 – 17:00

SUB
09:00 – 13:00

NED
Ne radimo

BR. TELEFONA:
069 120 31 33  &   060 75 00 394

Fizio Shop – Mihajla Gavriloviá br. 3

Ukoliko vas interesuju cene proizvoda ili imate neka dodatna pitanja, pišite nam.

8 + 14 =