+381 11 400 22 66 office@fiziovracar.com

FIZIO SHOP

Compex Steznici

Milan Ilić

27. Jun. 2018.

Fizio Vračar je osmišljen kao rehabilitacioni centar u okviru koga se primenjuje Recovery Concept lečenja koji sam razvio u poslednjih četvrt veka. To je koncept neuro muskularne rehabilitacije pacijenata koji se bazira na pronalaženju uzroka povrede ili bola i njegovom trajnom eliminisanju kroz izgradnju novih i pravilnih obrazaca pokreta.

Tokom rada sa pacijetima u ordinaciji Fizio Vračar koristimo isključivo najnovije metode i savremene tehnologije i otkrića iz oblasti fizkalne medicine, a Compex aparati i programi su svakako jedna od ključnih metoda kojim se služimo u radu kako bismo našim pacijentima obezbedili najefikasniju rehabilitaciju.

Zbog svoje izuzetne funkionalnosti i lakoće primene Compex aparate na našu preporuku danas poseduju i gotovo svi naši pacijenti koji se profesionalno bave sportom. Koriste ih u kućnim uslovima, tokom takmičarske sezone ili sportskih priprema kako bi se lakše oporavili od zahtevnih i iscrpljujućih treninga.

Sada smo odlučili da našim pacijentima ponudimo i širi asortiman Compex proizvoda. U okviru ordinacije Fizio Vracar otvorili smo F SHOP gde će naši pacijenti moći da kupe najkvalitetnije Compex steznike koji su pogodni kako za profesionalne sportiste tako i za rekreativce i ljude koji se ne bave sportom, ali imaju problema sa bolom u kolenima, leđima, laktovima ili zglobovima.

 

Fizio Shop – Compex Steznici

Zašto Compex steznici?

Compex je opravdano lider na tržištu kako u oblasti elektrostimulacije mišića tako i u oblasti sportskih pomagala.

Izrađeni su od najkvalitetnijih materijala, u kombinaciji sa silikonom i obezbeđuju godine korišćenja bez gubitka svojih performansi. Jedinstvena elastična pletena struktura omogućuje ciljanu kompresiju oko zglobova kombinujući svojstva kompresije i steznika.

Imaju antibakterijska i termička svojstva, a antislip tehnologija sprečava klizanje oslonca. Compex steznici imaju jedinstveni dizajn i napravljeni su tako da osobu koja ih nosi ne ometaju prilikom bavljenja sportom ili izvođenja pokreta.

Silikonske trake koje su integrisane u dizajn steznika pružaju anatomsku podršku i propuštaju vlagu.

Compex steznici se koriste tokom sportskih aktivnosti kod osoba kod kojih postoji rizik od oštećenja ligamanata ili drugih povreda kao posledica velikih napora, sa ciljem da se spreče direktne ili indirektne povrede.

Compex steznici sprečavaju preterano unutrašnje ili spoljašnje kretanje u zglobova u smislu translacije, rotacije ili torzije. U isto vreme dozvoljavaju punu amplitudu pokreta što ih čini ubedljivo najboljim izborom jer uz maksimalnu potporu obezbeđuju potpunu slobodu pokreta.

Mi u Fizio Vračaru uvek naglašavamo koliko je bitno zaštititi telo od povreda uz pravilno treniranje, pripremanje mišića i zglobova za napor i adekvatan odmor. Ukoliko su napori veći ili je do povrede već došlo zbog čega je potpora neophodna preporučujemo našim pacijentima Compex steznike jer su se do sada pokazali kao najbolji od svega sto se pojavilo na tržištu.

Uz sve navedene karakteristike možda i najbolja preporuka su upravo iskustva naših pacijenata koji su nam potvrdili da su Compex steznici sasvim drugačiji od svih koje su do tada koristili i da su postavili potpuno novi standard kada su sportska pomagala u pitanju.

 

Za više informacije o ovim sjajnim steznicima ali i ostalim proizvodima posetite stranu Fizio Shopa.

NE PROPUSTITE

Naše preporuke

Kurs masaže – Fizio Vračar

Kurs masaže – Fizio Vračar

Ambulanta za rehabilitaciju Fizio Vračar poziva Vas da se prijavite za Kurs masaže. Kurs počinje 12. februara 2022. godine.